O nama

Mi smo tim ovlaštenih, neovisnih specijalista koji obavljaju brokerske poslove posredovanja u osiguranju i reosiguranju.

Naša je misija pružanje profesionalne, učinkovite i transparentne usluge, uvijek i isključivo u najboljem interesu klijenta. Uz individualan pristup, visoku stručnost i posvećenost, tražimo optimalna rješenja za svakog klijenta. Surađujemo s različitim osiguravajućim tvrtkama i zastupamo klijenta u svim fazama sklapanja ugovora o osiguranju te pomažemo kod rješavanja odštetnih zahtjeva.

Gotovo 20 godina iskustva na rukovodećim pozicijama u jednoj od vodećih međunarodnih osiguravajućih kuća u zemlji te kontinuirano usavršavanje temelji su na kojima smo izgradili našu ekspertizu. Klijentu želimo pružiti mjerljivu dodanu vrijednost, optimizirati njegove ukupne troškove osiguranja i uštedjeti mu dragocjeno vrijeme. Naše su usluge posredovanja u osiguranju za klijente besplatne.

Kao nezavisni brokeri u osiguranju analiziramo portfelj i potrebe klijenta za osiguranjem, dizajniramo najbolje programe osiguranja te nudimo konkretna rješenja. U skladu sa Zakonom o osiguranju, profesionalno smo odgovorni za portfelj osiguranja kojega vodimo, što vlasniku, upravi ili odgovornim osobama na nižim razinama u kompanijama pruža dodatnu sigurnost.

Za razliku od osiguravatelja ili zastupnika u osiguranju koji, u skladu sa Zakonom o osiguranju, ponajprije štiti interes osiguravatelja, ovlašteni broker u osiguranju prije svega štiti interese klijenta. Istodobno broker u osiguranju ne remeti već uspostavljene partnerske odnose s osiguravateljem. On je najpovoljniji kanal prodaje osiguranja za klijenta kad je riječ o transparentnosti poslovanja, dobivenom pokriću i cijeni osiguranja.

Rizik osiguranja

Analiza ugovora

Pregovaranje

Analiza tržišta

Pojedinačna rješenja

Briga o klijentima